Vitodens 333-F - med integrerad varmvattenberedare


Dra nytta av följande fördelar

  • Effektiv kombination med kondenserande panna och varmvattenkomfort
  • Rostfri varmvattenberedare på 100 liter
  • Tyst drift med låga fläktvarvtal
  • Energisnål högeffektiv cirkulationspump (Energiklass A)
  • Tilltalande design och hög användarkomfort tack vare pekskärm i färg med meddelanden i klartext och grafikstöd, möjlighet att lägga till favoritsidor finns
  • Energicockpit med visualisering av energiproduktion/-förbrukning för sol och gas samt histogram
  • Direktförbindelse via ett LAN-gränssnitt och manövrering via appen Vitotrol Plus
  • Hög varmvattenkomfort och hygienisk säkerhet med beredare i rostfritt stål
  • Energieffektivitetsklass  A

Pålitlig och slitstark

Hög driftsäkerhet och lång livslängd kännetecknar Vitodens 333-F. Förutom den ekonomiska användningen av naturgas är underhållskostnaderna låga. I effektområdet upp till 26 kW täcker Vitodens 333-F ett brett spektrum av tillämpningar - från en liten lägenheten till två-familjshus.

5-tums pekskärm i färg med Energicockpit

Med en storlek på nästan 13 centimeter visar skärmen översiktligt den nya energicockpiten som informerar användaren om produktion och förbrukning. Därtill räknas t.ex. solenergin från en ansluten solfångaranläggning respektive gasförbrukningen för uppvärmning och varmvatten. Varmvattenberedarens aktuella laddning visas överskådligt. Ett histogram visar alla värden dygnsvis, veckovis, månadsvis eller årsvis.

Internet och nätverksmöjligheter för enkel användning

Vitodens 333-F har ett integrerat webbgränssnitt färdigt från fabrik, som kan regleras genom Vitotrol Plus app från var som helst via smartphone eller surfplatta. Värmepannan har ett nätverksgränssnitt som gör att Vitodens och DSL-routern även kan anslutas direkt till varandra via en ethernetkabel.
 Touch-Display.png

5-tums pekskärm i färg för Vitotronic 200 (HO2B) på Vitodens 300-W, 333-F och Vitodens Vitodens 343-F
 

Den beprövade digitala regleringen Vitotronic 200 får ytterligare funktioner till Vitodens 300-serien. Vitodens 300-serien levereras förberedd för att ansluta till internet som standard, samt med en imponerande 5-tum stor pekskärm med färgdisplay.

Ladda gärna ner simulationspgrammet (.exe) på datorn och upplev pekskärmen "live".
 

Energicockpiten gör energiförbrukningen transparent

Med en storlek på nästan 13 centimeter visar skärmen översiktligt den nya energicockpiten som informerar användaren om produktion och förbrukning. Därtill räknas t.ex. solenergin från en ansluten solfångaranläggning respektive gasförbrukningen för uppvärmning och varmvatten. Varmvattenberedarens aktuella laddning visas överskådligt. Ett histogram visar alla värden dygnsvis, veckovis, månadsvis eller årsvis.

Energie-Cockpit.png
Vitotrol_Plus_App.jpg

Anslut till nätverk och internet från start

Värmepannorna är internetkompatibla direkt från fabriken. Via appen Vitotrol Plus och WLAN kan de regleras varifrån som helst med en smartphone eller surfplatta. Värmepannan har ett nätverksgränssnitt som gör att Vitodens och DSL-routern även kan anslutas direkt till varandra via en ethernetkabel.
 

fernbedienungen.jpg

Anpassade till varandra: systemteknik

”Helheten är större än summan av delarna.” I enlighet med denna princip erbjuder Viessmann inte bara separata uppvärmningskomponenter som motsvarar Viessmanns höga standard när det kommer till kvalitet, tillförlitlighet och effektivitet. Samtliga produkter är dessutom integrerade i och avpassade för ett komplett system, där alla komponenter passar perfekt ihop. För bara ett perfekt samspel mellan systemintegrerade komponenter kan utnyttja den innovativa spjutspetsteknikens fulla potential.

Viessmanns systemteknik omfattar allt det som behövs för en tillförlitlig och ekonomisk uppvärmning. Från Vitotronic reglerutrustning med trådlös styrning och den effektiva varmvattenberedaren Vitocell för högsta varmvattenkomfort, ända till högkvalitativa solfångaranläggningar för kostnadseffektiv kompletterande uppvärmning.