OBS! Corona-viruset har tvingat oss att göra förändringar i säljtävlingen 2020

Säljtävlingen och vinnarresan till Rom

På grund av den rådande situationen med Corona-viruset i världen och Italiens karantän har arrangörerna meddelat att Formula E i Rom tyvärr ställts in.

Naturligtvis gör vi det bästa av situationen och förlänger säljtävlingen fram till sista april (2020-04-30)! Självklart kommer vi ta fram nya likvärdiga exklusiva priser längre fram 2020 när det osäkra omvärldsläget stabiliserat sig.

Alla hittills köpta villavärmepumpar och extraplatser/priser för de som passat på att köpa fem villavärmepumpar i en order gäller fortsatt och räknas självfallet in i den fortsatta tävlingen!

Nytt slutdatum för tävlingen är 30/4 2020 

 

 

 

 

Nedan information är inte längre aktuell men visar vad vi kan se fram emot för typ av pris så fort läget är stabilt igen.

Säljtävling 2020: Formula-E i Rom

Var med och tävla om exklusiva biljetter till Formula-E i Rom 3-5 april 2020. Tävlingen gäller alla Viessmanns värmepumpar, och vinner gör man med flest antal beställda och levererade under tävlingsperioden! 

Om du inte är en befintlig Viessmann-installatör är du välkommen på någon av våra utbildningar under våren.  

Priser

Priset består av en biljett för: 

- Flyg t/r till Rom
- Hotell två nätter
- Främre läktarbiljetter till racet
- Tillgång till Jaguar Race Center Vip Hospitality Lounge under tävlingsdagen
- Mat och dryck 

1:a plats- 3 biljetter

2:a plats- 2 biljetter

3:e-4:e plats- 1 biljett

Hederspris: Störst ökning från 2019 - 1 biljett

Hederspriset får den firma som ökat mest i antal köpta värmepumpar från perioden 1/1 - 15/3 2019 till samma period nu 2020. Det innebär att man kan vinna även utan att vara störst!

Erbjudande: beställ 5 värmepumpar - få 1 biljett

Till er som bestämt er och vill säkra en eller flera platser till Rom, så har vi en riktigt bra deal. Beställ 5 värmepumpar av valfri modell med leverans under tävlingsperioen och få omedelbart en biljett! Erbjudandet gäller utöver de ursprungliga priserna som delas ut till vinnarna.

Tävlingsperiod 

Tävlingen pågår mellan den 1 januari - 15 mars 2020

Anmälan

Anmäl dig eller din firma till tävlingen. Skicka ett mejl märkt med "Säljtävling" och era kontaktuppgifter till: info@viessmann.se 

 

Vi förbehåller oss rätten att, vid behov, justera innehållet och återkommer närmare med agenda och reseinformation.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.