Viessmann Appar

Att använda appar via smartphone och tablets är idag en del av vardagen. Viessmann erbjuder därför  möjligheten att använda appar till våra värmesystem.

Vitotrol Appen

Viessmann Vitotrol Appen låter dig kontrollera och syra din Viessmann produkt med Vitotronic reglering. Handhavandet är enkelt och intuitivt, och man kan styra från vart och när som helst. Utöver den operativa funktionen, har Vitotrol Appen allmänna och klara hjälpfunktioner. Vitotrol Appen finns för mobila enheter med operativsystemen IOS och Android.

Apps_Vitotrol-App.png
Apps_Vitotrol_Plus-App.png

Vitotrol Plus App

Viessmann Vitotrol Plus appen gör att du kan styra Viessmann Vitodens 300 värmesystem med färgpekskärm och inbyggd LAN-modul. Operationen är intuitivt, enkel och bekväm, och kan styras från vilken plats som helst när som helst. Vitotrol Plus appen har en sammanhangsberoende hjälpfunktion.

Vitorol Plus appen har demo funktion, som ger tillgång till ett simulerat värmesystem.Appar för Viessmann samarbetspartner

Viessmann erbjuder program som hjälper våra samarbetspartner ute på plats. För att utnytja detta kan inloggning komma att krävas.    


Reservdels Appen

Viessmann reservdels App ger våra samarbetsprtner en enkel och snabb hjälp vid service ute hos kund. Enkel att hantera, och man kan snabbt hitta passande reservdelar genom att enkelt scanna serienumret på produkten.

Fördelar med appen:

  • Barcode-Scan (även offline) av de aktuella produkterna och reservdelar
  • Tillgänglighet av reservdelar med detaljskisser
  • Beställning av reservdelar
  • Stöd för driftsättning och underhåll
     
Apps_ET-App.png