Dags för en ny start

Med den nya appen ViStart har vi förbättrat och förenklat driftsättningen av den senaste generationens Viessmann värmesystem. Du som är installatör erbjuds ett enkelt, digitalt verktyg som fungerar intuitivt och säkert leder dig igenom driftsättningen med några enkla steg.

Genom att digitalisera och rationalisera processen lägger vi tillbaka kontrollen i dina händer. I appen får du användbara tips och guidning steg för steg vilket stärker ditt självförtroende - inga fler tidskrävande samtal till teknisk support!

Eftersom appen är utformad för att visa alla steg utförligt och i rätt ordning guidar den dig som är installatör genom hela processen, även om du aldrig har arbetat med just detta värmesystem.

Effektivitet, noggrannhet och oberoende - allt i en app!


Ladda ner ViStart appen

ViStart appen finns gratis för iOS- och Andriodenheter. Klicka på en av länkarna nedan för att ladda ner appen.


Dra nytta av följande fördelar

ViStart appen

Direkt anslutning

Upprätta enkelt en säker lokal anslutning med Wi-Fi-åtkomst till värmesystemet Vitodens. Nu behövs inte längre några störande sladdar!

 

 


ViStart appen

Optimerad process

En självstyrd steg-för-steg process med mycket exakta mätningar minskar komplexiteten. Du kommer aldrig att missa ett idrifttagningssteg och du behöver inte längre undra om allt gick rätt.


Avancerade inställningar i ViStart appen

Avancerade inställningar

ViStart låter dig som är Viessmann-installatör att göra ytterligare systeminställningar direkt från appen - t.ex. tidsprogram, värmekretsar, värmekurvor, varmvatten och cirkulationspump.


Frangångsrik installation bekräftas i ViStart appen

Frangångsrikt resultat

Appen informerar dig som är installatör med ett felmeddelande om det fortfarande finns steg kvar. När idrifttagningen har avslutats framgångsrikt visas en bekräftelse.


Slutrapporter i ViStart appen

Slutrapporter

Inställningarna för varje system loggas efter idrifttagning och kan exporteras från appen. På så sätt har du alltid har en fullständig registrering av varje system du har satt i drift.


Systemkrav

  • Smartphone med Apple iOS 11 eller senare, Android med version 5.0 eller högre
  • Observera att den här appen för närvarande bara fungerar med följande värmesystem med integrerat WLAN:
    Vitodens 200-W
    Vitodens 222-W
    Vitodens 222-F
  • Andra modeller kommer att stödjas i framtiden - så håll dig uppdaterad!