Inloggning för Viessmann-partners

Fråga om rådgivning nu
Privat Branschproffs

Begär en expertkonsultation - snabbt och utan förpliktelser

Fråga en expert om råd

Arbetar du med ett byggprojekt och behöver en bra plan för ditt nya värmesystem? Kanske är ditt gamla värmesystem defekt eller så ineffektivt att dina uppvärmningskostnader har skjutit i höjden i flera år? Eller kanske behöver du värmetekniskt stöd för ditt nästa stora projekt? Oavsett om det gäller nybyggnation eller modernisering så hittar vi tillsammans det nya värmesystemet för dig.

Hur kan du begära rådgivning från en Viessmann-partner?

Inför ett byte, en modernisering eller en nybyggnation kommer du säkert att ställas inför flera frågor som t.ex: Vilket värmesystem ska det vara? Modern kondenseringsteknik fungerar till exempel med de klassiska bränslena olja eller gas. Om du däremot vill gå över till förnybara energikällor är en värmepump ett bra val, eftersom den använder gratis miljöenergi.

Dessutom finns det andra frågor att besvara: Vilket är ditt uppvärmningsmönster och byggnadens uppvärmningsbehov? Finns det tillräckligt med utrymme för bränsleförvaring? Och vilka ekonomiska resurser har du överhuvudtaget tillgång till? Men du behöver inte besvara dessa och andra frågor på egen hand. Vi sätter dig i kontakt med en certifierad Viessmann-partner som erbjuder dig en kostnadsfri konsultation.

6 enkla steg till en expertkonsultation

  • Fyll i det korta formuläret.
  • En Viessmann-representant kommer att kontakta dig via e-post eller telefon för att diskutera din förfrågan och lägga till information om det behövs.
  • Viessmann vidarebefordrar din förfrågan till en certifierad Viessmann-partner. Observera att detta kan ta lite längre tid beroende på säsong och ordersituation.
  • Du kommer att få kontaktuppgifterna till din Viessmann-partner via e-post. Vänligen kontakta honom proaktivt och boka en konsultationstid med honom.
  • Din specialistpartner kommer att kontrollera förhållandena på plats och ge dig individuella råd om vilka Viessmann-produkter som är rätt för dig.

Hur Viessmann hjälper dig med expertrådgivning

I detta skede fungerar vi på Viessmann som en mellanhand mellan dig och våra certifierade partners. Dessa är oberoende företag och ansvarar därför själva för att kontakta dig.

Naturligtvis kommer vi att följa med dig och, om nödvändigt, stödja dig med expertråd från våra partners. Vi kommer att kontakta dig via e-post för att ta reda på om du redan är i kontakt med ett specialiserat företag, om du har fått ett erbjudande och om du behöver ytterligare stöd från oss. Din korta feedback kommer att hålla oss uppdaterade och ge dig bästa möjliga stöd.

Observera att våra specialistpartners för närvarande är mycket upptagna och kan dröja med att kontakta dig. Kontakta därför din specialistpartner proaktivt. Du kommer att få kontaktuppgifterna från oss via e-post.

Begär en expertkonsultation för den kommersiella, industriella eller kommunala sektorn

För att uppnå bästa möjliga resultat på lång sikt krävs inte bara rätt energisystem för en kommersiell, industriell eller kommunal byggnad - även planering, genomförande och support för hela projektet måste vara skräddarsydda. Be om ett kostnadsfritt expertråd så hjälper vi dig på vägen mot ett nytt värmesystem eller en lämplig systemlösning. För att göra detta, välj lämpliga alternativ i formuläret och vi kommer att kontakta dig omgående för att diskutera detaljerna med dig.