Inloggning för Viessmann-partners

Fråga om rådgivning nu
Privat Branschproffs

Karriärer med framtidsutsikter

Viessmann erbjuder sina medarbetare ett brett utbud av intressanta och innovativa karriär- och utbildningsalternativ samt långsiktiga framtidsutsikter.

Tack vare många viktiga produktutvecklingar och problemlösningar har Viessmann blivit en trendsättare och pionjär inom värmebranschen. Många av de produkter som utvecklats av Viessmann klassas som milstolpar inom värmetekniken.

Som ett ledande värmeteknikföretag, med ett rykte om hållbar utveckling, erbjuder vi våra kunder innovativa produkter som imponerar med sin högsta kvalitet, energieffektivitet och miljövänlighet. I årtionden har vi tillverkat värmepumpar och solenergisystem samt värmesystem med extremt låga utsläpp för olja, gas och förnybara råvaror. Naturligtvis är vi ännu inte nöjda med vad vi redan har uppnått, utan vi vill skapa något nytt och ta sikte på framtiden. Det är syftet med vårt forsknings- och utvecklingsarbete.

Som företag följer vi en långsiktig och väldefinierad företagsstrategi. Vi är medvetna om vårt sociala och samhälleliga ansvar. Våra medarbetare är kundorienterade och öppna. Förtroende, pålitlighet och flexibilitet är kännetecken för samarbete. Vi kräver därför personliga styrkor, ambition och talang.

Läs mer om Viessmann som företag här och våra senaste nyheter här.

Vi listar alla lediga jobb hos Viessmann Sverige AB på denna webbplats. Du kan också ta reda på mer om de många internationella jobbmöjligheter som finns inom Viessmann Climate Solutions  här.

Lediga jobb

Tyvärr har vi inga lediga tjänster för tillfället.

Är du intresserad av att arbeta på Viessmann? Du kan skicka oss ett meddelande här och även ta en titt på Viessmann-koncernens internationella jobbmöjligheter.