Inloggning för Viessmann-partners

Fråga om rådgivning nu
Privat Branschproffs

Viessmann One Base - Gör ditt hem redo för framtiden

Dina fördelar i korthet
plainpicture / Kniel Synnatzschke

Viessmann One Base ger dig ett enkelt, pålitligt och snabbt sätt att styra hela ditt energisystem via en app. Den nya plattformen samlar dina enheter och elektroniska applikationer i en enda klimat- och energilösning för ditt hem. Du förbrukar mindre energi, minskar ditt koldioxidavtryck och har hela tiden koll på dina kostnader. Förbered ditt hem för en grön framtid med Viessmann One Base!

Du behöver bara ett system

Plattformen integrerar alla smarta hem-lösningar som redan används, enkelt och trådlöst. Och du kan enkelt lägga till ytterligare tjänster och enheter efter behov, t.ex. en ny wallbox för laddning av din elbil. Med Viessmann One Base utrustar du ditt hem med ett utbyggbart och framtidssäkert energisystem som ger dig långsiktiga utsikter.

Alltid i de bästa händer

Viessmann One Base manövreras snabbt och enkelt med ViCare-appen

Allt du behöver är ViCare-appen - den integrerade Viessmann Energy Management sköter resten. Med appen kan du snabbt och enkelt använda Viessmann One Base. Din entreprenör kan också hålla ett fjärröga på ditt system och åtgärda eventuella fel omedelbart på elektronisk väg. Du behöver inte längre bestämma en tid för när din entreprenör ska ringa och onödiga resor elimineras också. Låt din entreprenör ta hand om ditt system.

Energi-cockpiten i ViCare-appen

ViCare-appens energicockpit och analysverktyg

Med energicockpiten i ViCare-appen kan du hålla koll på alla energiflöden i ditt hem. Analysen visar nuvarande och tidigare nivåer av självförsörjning och förbrukning på plats i hushållet.

Viessmann One Base - dina fördelar i en överblick

  • Bekvämlighet: du styr ditt värmesystem via appen och kan ansluta de enheter och tjänster som du vill använda.
  • Effektivitet: plattformen kopplar samman och optimerar energiflöden för en särskilt effektiv och därmed kostnadseffektiv drift.
  • Trygghet: din värmeleverantör meddelas automatiskt om eventuella fel och kan vidta korrigerande åtgärder innan situationen går överstyr.
  • Hållbarhet: långsiktig integrering av alla nödvändiga digitala tjänster, uppgraderingar och produktutvidgningar, t.ex. solceller med ett energilager och en Wallbox för e-mobilitet.

Styrning via våra ViCare radiatortermostater

ViCare termostatiska radiatorventiler

ViCare termostatiska radiatorventiler möjliggör enkel styrning av enskilda rum via app.