Inloggning för Viessmann-partners

Fråga om rådgivning nu
Privat Branschproffs

Effektiva energisystem för industri och handel

Fråga en expert om råd

Industriella system för värme och kyla

Energibesparande, låga utsläpp och hög driftsäkerhet och tillgänglighet är de väsentliga kraven för energiproduktionssystem för industri och handel.

Viessmann är en föregångare inom effektiva energisystem. Koordinerade komponenter och system utvecklas individuellt för kunden från en enda tillverkare och kompletteras med ett omfattande utbud av tjänster.

System som passar perfekt ihop - från en enda källa

Samordnade komponenter och system utvecklas alltid individuellt för kunden från en enda källa. Dessutom omfattar Viessmanns omfattande sortiment en mängd olika tjänster - från analys av alla processer med efterföljande planering av integrerade energikoncept, till driftsättning av system och slutligen underhåll och service.

Ekonomisk kylning med värmepumpar på upp till 600 kW

Stora värmepumpar är lämpliga för bland annat industrier, stora bostads- och kontorsbyggnader och hotell. För industriella och kommersiella tillämpningar är värmepumpens kylfunktion lika viktig som dess värmefunktion - till exempel för kylning av livsmedelsförråd och luftkonditionering i produktionsområden. Detta energisystem har den särskilda fördelen att det kan värma och kyla samtidigt.

  • Värmepumpar med effekt upp till 600 kW
  • Installation möjlig även i besvärliga utrymmen
  • Implementering av värmesystem med dubbla lägen i kombination med en olje- eller gaskondenserande panna för att täcka toppbelastningar

Systemets moduler

  • Torr kylare
  • Samlare

Separata kyllösningar

Viessmann erbjuder även innovativa kyllösningar för kommersiella applikationer. Portföljen omfattar kyl- och frysrum, kyldiskar och kylenheter, tillbehör och omfattande tjänster för livsmedelsindustrin och livsmedelshandeln, hotell och restauranger.