Gaspannor 

Uppvärmning med gas – en ren affär

Med en kondenserande gaspanna gör du både en ekonomisk besparing och bidrar aktivt till att reducera utsläpp och skona miljön. Det kallar vi en ren affär. Våra kondenserande gaspannor har en oslagbar verkningsgrad på 98 procent vilket gör dem otroligt ekonomiska.

Den automatiska och inbyggda förbränninskontrollen Lambda Pro Control kontrollerar och justerar förbränningen automatiskt för olika gaskvaliteter och optimerar förbränningen för den gassorten, inklusive inblandning av biogas.

Utnytja även gratis solenergi till din uppvärmning. Alla pannor från Viessmann är förberedda för att kombineras med solvärme. Viessmann systemteknink garanterar optimal samverkan mellan alla våra komponenter för ett komplett system.

Inox-Radial-värmeväxlare i högkvalitativt rostfritt stål

Resurseffektiv uppvärmning med kondenseringsteknik

Kondenserande pannor återvinner en mycket stor del av värmen från rökgaserna tillbaka till värmesystemet. För detta har Viessmann utvecklat Inox-radial, en värmeväxlare i rostfritt stål av mycket hög kvalitet.  Den är optimerad för att på effektivaste sätt kyla avgaserna och ta tillvara den energi som finns i dessa och föra tillbaka den in i värmesystemet.

Inox-Radialväxlaren i högkvalitativt rostfritt stål i kombination med MatriX gasbrännare garanterar en hög energieffektivitet samt en hög komfort. Du får ett effektivt och komfortabelt system som optimerar energin och värmekostnaden, samtidigt som du reducerar utsläppen.