Välkommen till Viessmann

Med många framstående produktutvecklingar och problemlösningar har Viessmann blivit en teknisk pådrivare och föregångare inom värmebranschen. Våra innovationer är milstolpar inom värmetekniska området.

I egenskap av ett ledande värmeteknikföretag som bekänner sig till hållbar utveckling erbjuder vi våra kunder innovativa produkter, som övertygar med sin toppkvalitet, energieffektivitet och miljöförenlighet samt sin långa livslängd. Vi tillverkar sedan decennier tillbaka värmepumpar och solvärmesystem samt värmesystem för olja, gas och förnybara råvaror med särskilt liten andel miljöfarliga ämnen. Men vi nöjer oss inte med det som vi har uppnått. Vi vill skapa nytt och sätta upp nya kriterier även i framtiden. Det är målet för vår forskning och utveckling.

Som familjeföretag följer vi en långfristig och tydligt definierad företagsstrategi. Vi tar socialt och ekonomiskt ansvar. Våra medarbetare tänker och agerar kundinriktat och öppet. Förtroende, pålitlighet och flexibilitet kännetecknar samarbetet.

Spontanansökan

Vi söker vi löpande kontakt med fastighetssäljare, distriktsansvariga säljare, innesäljare, teknisk support och offertingenjörer. Välkommen med din spontanansökan till jobb@viessmann.se.

Sök ledig tjänst 

Lediga tjänster annonseras här intill, sök direkt via puffarna.

Vi ser fram emot din ansökan!