Lågtemperaturpannor för olja/gas

Upp till 2.000 kW

Värmeproduktion för bostäder och kommersiella utrymmen står för cirka 40 procent av den totala energiförbrukningen i västvärlden. Här finns en enorm besparingspotential som bör utnyttjas med hjälp av modern uppvärmningsteknik.

Viessmanns effektiva värmesystem, inklusive lågtemperaturpannor, används idag över hela världen, och inte bara i privathushåll utan även i stora fastighetsprojekt.

Från högpresterande industrifastigheter till storskaliga bostadshus: Viessmann erbjuder innovativa uppvärmningslösningar där vi tagit höjd för en mängd olika utmaningar. Genom att behandla energireserverna hållbart och försiktigt bidrar värmesystemen aktivt till att skydda klimatet.

Ekonomisk och miljöskonande uppvärmning

Är du på jakt efter effektiv uppvärmning? Vitoplex 200 är en trestråkspanna för olja och gas avsedd för allt från flerfamiljshus och bostadsrättsföreningar till företag och kommuner. Glidande pannvattentemperatur gör den både ekonomisk och miljöskonande. Dessutom är den behändigt kompakt så att den passar in även i trånga utrymmen.

 

Lågtemperaturpannor för olja & gas

Medan föråldrade värmepannor alltid måste drivas med en konstant hög pannvattentemperatur på upp till 90 °C reglerar Viessmanns pannor pannvattentemperaturen beroende på utetemperaturen.