AAD - Avancerad Akustisk Design.

Med systemet AAD - Avancerad Akustisk Design, får du en av marknadens tystaste värmepump. Eller vad sägs om en utomhusenhet på endast 35 dB(A) på 3 metets avstånd? Den kan du placera vart du vill utan att varken störa eller störas.

Vitocal-200-S.jpg
Utvecklade för det nordiska klimatet

Utvecklad för det nordiska klimatet

Har vintern varit kall? Vitocal värmepumpar är framtagna för det nordiska klimatet så du behöver inte oroa dig för värme, varmvatten eller onödiga merkostnader. Med en Vitocal värmepump får du en värmepump som är både effektiv och pålitlig i vårat nordiska klimat.

Hög kvalitet och tillförlitlighet

Självklart skall det vara kvalitet! 2017 firade Viessmann 100 år som företag vilket vi är mycket stolta över. För att kunna fira 100 år är kvalitet på våra produkter en självklarhet, men vi lyssnar även på våra kunders önskemål för att du ska få den produkt du behöver. Både nu och i framtiden. Vi siktar därför in oss på följande 100+ år med framtidens produkter med den höga kvalitet och tillförlitlighet som Vitocal värmepumpar ger. Framtagna för det nordiska klimatet, så du får det du behöver. Idag och i morgon.

Hög kvalitet och tillförlitlighet